6. TARSUS SEV GELENEKSEL EĞİTİM SEMPOZYUMU

Okulumuz tarafından eğitim ve öğretim alanında çağdaş ve farklı uygulamaları paylaşabilmek ve  kalitenin artırılmasına katkıda bulunabilmek amacıyla 23 Mart 2019 Cumartesi günü bir eğitim sempozyumu düzenlenmesi planlanmıştır.

Bu yıl  altıncı kez yapılacak olan Türkiye’nin birçok ilinden akademisyenin, okul öncesi, ilkokul, ortaokul öğretmen ve idarecilerinin, üniversite öğrencilerinin, çocuk ve ergen ruh sağlığı psikiyatrlarının katılımı ile gerçekleştirilmesi planlanan sempozyumumuzda sizi aramızda görmekten  mutluluk duyarız.

SEMPOZYUMUMUZ  İÇİN BAŞVURU SÜRESİ SONA ERMİŞTİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ULAŞIM BİLGİLERİ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

MİSAFİR KONUŞMACIMIZ

Doç. Dr. Esra İşmen Gazioğlu

"Davranış Problemleri: Okullar için Kuram ve Kanıt Temelli Bazı Uygulamalar"

KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞİ

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nden 1990 yılında mezun olan İşmen Gazioğlu, yüksek lisans eğitimini 1993 yılı’nda, doktora eğitimini ise 1999 yılında tamamlamıştır. İşmen Gazioğlu, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalına yardımcı doçent olarak atanmıştır. 2010 yılında Doçent olan İşmen Gazioğlu, aile terapisi, çocuk istismarı, kuramsal yönelim, konuları üzerinde çalışmaktadır.